Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Skab den rigtige stemning i din hjemmebar

Stemningen på en bar, bodega, værtshus, pub og lignende er svær at beskrive. Den er autentisk, og derfor skal den opleves. Det kan være svært at bringe den helt ind i hjemmebaren, men der findes heldigvis nogle tricks til, hvad du kan gøre for at skabe den rette atmosfære i hjemmebaren.

Som du nok har gættet, så kan du nedenfor indsamle inspiration til barindretning samt få tips og tricks til at skabe en bar med en hjemlig, autentisk og stemningsfyldt bar.

Askebægere, ølbrikker og mere til

Der er nogle bestemte ting, som bare er fast inventar i hjemme baren. Hertil kan vi ikke komme udenom et askebæger. Udover selvfølgelig at tjene et praktisk formål i forbindelse med at opbevare aske og skodder, så bidrager askebægeret ydermere til at opnå den førnævnte ubeskrivelige stemning.

Ligeledes er ølbrikker også et eksempel på barudstyr, der har til formål at være praktisk og funktionel, men samtidig næsten er et symbol på barstemningen.

Vælg det rette udstyr

Når du skal indrette din bar, findes der et utal af muligheder indenfor barindretning. I forlængelse heraf, så er barmåtter, drypbakker, flaskeholdere og glasophæng inventar, som blandt andet har til formål at beskytte dine bordoverflader mod uønskede glasringe samt hjælpe med opbevaring i bardisken. Du kan finde alt udstyret til din hjemmebar hos barlife.

Et personligt præg

Dit valg af interiør og belysning i hjemme baren spiller desuden en vigtig rolle i at få skabt de helt rigtige rammer. Nu når der er tale om en hjemme bar, så er det desuden oplagt at bringe et personligt præg i spil. Det kan være alt fra at udsmykke med billeder af dine besøgende i baren. Et forslag i den forbindelse er, at du eventuelt kan sammensætte det som en billedvæg, hvor billederne indrammes i trærammer.

Hvis du vælger at sammensætte et kort over dit udvalg af drikkevarer, så kan en ide ligeledes være at lave dine egen personlige drinks eller finde på spændende og kreative navne til dine drikkevarer. Hvis du har mod på det, så kan du tilmed opkalde drinks efter dine stamgæster.

Hvad skal der være i dit barskab?

Udover at få styr på, hvordan baren skal indrettes, så er det selvfølgelig også vigtigt at sammensætte den helt rigtige samling af flasker til barskabet. Udvalget i dit barskab kan variere i både spiritusvarianter samt antallet heraf.

Smagspræferencer er selvfølgelig en afgørende faktor når der skal udvælges, hvilke flasker, der skal have den fornemme plads i dit barskab. Hertil vil størrelsen på dine arrangementer selvfølgelig også spille en rolle i forhold til mængden deraf.