Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Tips til den fedeste mandehule

En mandehule, eller "man cave" som de også kaldes, bliver mere og mere populære. Måske fordi man som mand gerne vil kunne dyrke sine hobbies i fred.

Eller måske fordi kvinderne gerne vil have de maskuline møbler og gadgets ud af fællesrummene. Uanset hvad, får du her de bedste tips til, hvordan mandehulen kan bruges til at dyrke dine interesser. 

Find plads til dine gadgets i mandehulen

Er du helt vild med teknologi og gadgets, er mandehulen det oplagte sted at dyrke den hobby. Her er der plads til at sætte det helt store højtalersystem og fjernsyn op. Eller måske det i stedet er gameren i dig, der skal have plads til det helt store setup.

Vil du være sikker på ikke at blive forstyrret af konen eller kæresten, kan du overveje at investere i gadgets fra SHERO til hende også. Uanset hvilke gadgets, du er vild med, så sørg for at give dem de bedst mulige betingelser med for eksempel mørklægning og gode siddepladser. 

Dyrk din sportsinteresse

Hvis du er mere til sport end teknologi, giver mandehulen også mulighed for, at du kan dyrke den interesse her.

Uanset om det er et fitnessrum, du vil bygge, eller måske en sportsbar til når golfspillerne eller fodboldholdet kommer på besøg, kan du være her i fred og uden dårlig samvittighed.

Overvej at hænge fodboldtrøjer fra dit yndlingshold eller måske andre sportsrelaterede dekorationer op på væggene. Så skaber du den helt rette stemning i mandehulen. 

Få ro på i mandehulen

Trænger du i virkeligheden mest til et sted, hvor du kan være lidt alene, væk fra familiens larm og nyde en drink efter en lang dag? Så behøver mandehulen ikke et decideret formål eller tema. Du kan i stedet fylde rummet med lækre, store lædersofaer, dine flotteste askebægre og købe din yndlingswhiskey. Så har du et sted kun til dig, hvor du kan altid kan finde ro. Rummet kan selvfølgelig også deles med dine kammerater, som måske har samme trang til ro og fred fra familien.  

Er du så heldig at få et rum i huset kun til dig, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad rummet kan bruges til. Uanset hvad du vælger, kan det dog være en god idé lige at vende projektet med konen eller kæresten, inden du går i gang. Er hun med på ideen, er du sikker på, at rummet også er et, du kan få lov at beholde i fremtiden.